Läsartips – kamelfestivalen i Indien

Det kom ett mejl från Eskil Fredriksson angående mitt tidigare tips om kamelfestivalen i Pushkar i Indien:
 
Jag kan verkligen rekommendera Pushkar Camel Fair. Mycket spektakulärt och känns mycket genuint, inte många västerlänningar finns på festivalen. Under mina tre dagar där tog jag ungefär 1 000 bilder utan att få någon västerlänning på bild. Några bilder går att se på min hemsida:
www.eskilfredriksson.com
Det är mycket enkelt och prisvärt att ta sig till Pushkar. Jag åkte med Finnair till Delhi, därifrån till Jaipur med Kingfisher. Från Jaipur till Pushkar hade jag en privatchaufför som väntade på mig i tre dagar. Tre dagar på festivalen är tillräckligt. Boende finns i camper någon kilometer från Pushkar.
 
Ps. Mejla gärna du också ett restips, varningar och prisguider. Tusen Tack!

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email