Kina – Hong Kong – ändrade öppettider för heta linjen

I Hong Kong har man ändrat öppettiderna för turistinformationens heta linje (ett telefonnummer du kan ringa för info). Den är numera öppen dagligen klockan 9-18 och numret är 852 2508 1234. Förutom det finns även turistinfo på flygplatsen och vid landgränsen (Lo Wu) som båda är öppna dygnet runt. Utöver detta finns tre turistinformationer i Hong Kong: Causeway Bay (öppet kl 8-20), Tsim Sha Tsui (kl 8-20) och The Peak (kl 8-21).Mer info på:
www.discoverhongkong.com/eng/mustknow/services/index.jhtml

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *