Kennes smultron från Kanada och Mauritius

Halifax – Nova Scotia – Kanada
En underbart vacker plats som passar väl både för grupper som individuella resenärer, t.ex den aktive som vill golfa, åke gummibåtar på tidvattensvågar eller paddla kajak. Hela området är dessutom oerhört duktiga på fisk och skaldjur och färsk hummer från Nova Scotia är minst lika god som vår svenska – om man dessutom själv sett ut den så smakar den ännu bättre.
 
Le Morne – Mauritius – Kite surfing
Paradiset för Kite surfare, både nybörjare och avancerade samsas på denna perfekta plats för kite surfing. Den grunda bukten gör att man kan gå långt ut och utnyttja de starka vindarna till max. Vill man inte kite surfa kan man spela golf på närbelägna Tamarina Golf eller varför inte på det utmärkta kolonial hotellet Le Telfair och Bel Ombre Golf Course eller ta en tur i nationalparken intill.

 
Tips av Kenne Jönsson på BTM Newstravel of Sweden (www.newstravel.se)

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email