Australien – Vandra och upptäck FremantleLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Fremantle är en liten hamnstad med gamla anor, som ligger 19 kilometer från Perth i västra Australien. Och väl i Fremantle finns elva vandringsleder (till exempel Discovery Trail, Maritime Heritage Trail och Manjaree Heritage Trail) så att besökare kan upptäcka både stadens historia och dess nutid.

Var och en av vandringslederna tar 2-4 timmar att avverka, exakt hur lång tid beror lite på hur länge du stannar vid varje stopp. På följande sida kan du ladda hem (och skriva ut om du vill) faktabroschyrer (PDF-filer) med karta och fakta om byggnaderna du passerar under din stadsvandring:
www.fremantlewa.com.au/pages/fremantle-walking-trails

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)