Söderhavet – Vanuatu – Berg, regnskog och fjärilar på Espiritu SantoLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Jag hittade just den lokala turistsajten för ön Espiritu Santo, som är den största ön inom ögruppen Vanuatu (västra Söderhavet). Här på denna ö finns Vanuatus alla fyra högsta berg samlade (var och en med toppar på över 1 700 meters höjd): Mt Tabwemasana, Mt Kotamtam, Mt Tawalaala och Santo Peak. Förutom detta finns en stor del regnskog på ön och där kan man bland annat njuta av en mängd färgglada fjärilar och tropiska fåglar. På den norra delen av Espiritu Santo finns Vanuatu’s första nationalpark: Vathe Conservation Area.
www.espiritusantotourism.com
 
Ytterligare en turistsajt för en del av Vanuatu:
www.tafea-tourism.com
 
Turistsajten för hela Vanuatu:
www.vanuatu.travel

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)