Australien – Delta i världsrekordförsök i Queensland i juni

Är du i Australien i början av juni och vill vara med i ett världsrekordförsök?
   Det handlar om det ”årliga” världsrekordförsöket till Guinness rekordbok som hålls i Maryborough i delstaten Queensland i Australien. Kategorin de vill sätta rekord i är ”the largets pub crawl” (störst antal deltagare på en pubrunda ungefär om man översätter det) och de har flera gånger innehaft denna tunga titel sedan 2005 (även om London tog rekordet från dem 2006).
   Just nu har de själva rekordet – satt i juni 2007 – då 2 758 deltagare körde en pubrunda. Men nu vill de försöka slå denna siffra och hoppas således på att just du och många fler vill vara med på världsrekordförsöket som hålls söndag den 7 juni 2009. Alla deltagare måste besöka minst tio pubar i området och dricka minst ett glas på varje (det är okej att även dricka alkoholfritt, exempelvis läsk).
   För den som inte orkar gå mellan pubarna – så finns en gratis buss som tar glada världsrekordsdeltagare mellan pubarna. Därtill verkar det vara så att det är lite maskeradtema över det hela – så klä gärna ut dig. Läs mer på följande sajt:
www.worldsgreatestpubcrawl.com

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email