Nya Zeeland – Ingen höjning på avgifter för camping i nationalparker

Från Nya Zeeland meddelas att avgifter för camping och boende i stugor i Nya Zeelands nationalparker kommer att ha kvar samma prisstruktur hela detta år. Man vill helt enkelt stimulera till naturbesök och detta år ser inga som helst höjningar i avgifterna. Nya Zeelands nationalparker hyser sammanlagt 250 stycken campingplatser och det finns 940 stugor åt besökande vandrare. För den som skall vandra i en nationalpark här, finns det förövrigt sammanlagt 12 800 km vandringsleder (så där har den som gillar vandring verkligen något att bita i).
www.doc.govt.nz/about-doc/news/media-releases/doc-freezes-campground-and-hut-fees
www.doc.govt.nz/parks-and-recreation

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email