USA – Gammalt krigsfartyg sänkt i Florida för att bli dykattraktionLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

I Florida sänkte man i slutet på maj det gamla militärskeppet Gen. Hoyt S. Vandenberg, som nu skall bli ett skeppsvrak att upptäcka för dykare. Det tog en mängd år av arbete och förberedelse för att möjliggöra det hela och bland annat rensa skeppet från material som kan vara skadligt för det marina undervattenslivet. Sedan tog det ungefär två minuter att sänka skeppet. Med tiden kommer koraller ta över skeppet och marint liv flytta in. Skeppet är ungefär 150 meter långt och ligger på ett djup av ungefär 45 meter.
www.fla-keys.com/news/news.cfm?sid=7425

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)