USA – Nya regler för batterier på flyg

Visste du om att i USA har man, sedan den 1 januari i år, nya krav på resenärer som har med sig batterier i bagaget. Nu får man inte längre ha lösa litiumbatterier i de incheckade väskorna. Däremot får man ha två extra litiumbatterier i handbagaget (fast de måste ligga separat i varsin platspåse eller oöppnade från affär eller i speciella packpåsar). Batterier som sitter i utrustning (exmpelvis kamera) får däremot packas ned i det inchechade bagaget (om man nu vill lägga sin kamera i den incheckade väskan). Fullständig fakta om de nya batterireglerna på:
http://safetravel.dot.gov/whats_new_batteries.html

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email