Nya Zeeland – Halva priset på utelivsmässaLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Den som är på Nya Zeeland i slutet på september och skall ut och upptäcka naturen, kan kanske vara intresserade av en mässa om vildmarks- och friluftsliv. NZ Outdoor Adventure Expo hålls den 25-27 september i Christchurch. Här kan du alltså träffa en mängd utställare, se föredrag och liknande.
   Inträdet är något över 50 kr, men jag hittade just en sida där det går att ladda hem en rabattkupong som berättigar till att två besökare bara betalar för en (blir alltså halva priset). Det är Nya Zeelands Department of Conservation som ligger bakom detta erbjudande (de är med som utställare på mässan):
www.doc.govt.nz/getting-involved/in-your-community/events/regional-events/
canterbury/recreation-nz-outdoor-adventure-expo

 
Mer fakta om mässan NZ Outdoor Adventure Expo på:
www.360degevents.co.nz

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)