Singapore har världens bästa flygplatsLågpris >>> flyg - hotell - reseförsäkring - e-guidebok

Företaget Priority Pass har nyligen genomfört en undersökning bland 14 500 flygresenärer (från 160 länder) om vilken de anser vara världens bästa flygplats. Precis som förra året är Singapore och Hong Kons i topp. Etta i är Changi Airport i Singapore och tvåa Chek Lap Kok i Hong Kong (förra året var Hong Kong etta och Singapore tvåa). Trea på listan i år kom Schiphol flygplatsen i Amsterdam. De sämsta flygplatserna på listan var London Heathrow, Paris CDG och Los Angeles LAX:
www.asiatraveltips.com/news09/2210-SingaporeChangiAirport.shtml
 
Jag har besökt ett antal av dessa flygplatser och när det gäller Singapore har jag alltid gillat den. Kan dock inte exakt sätta fingret på vad det är som gör den bra, men den är helt enkelt mysig på något sätt.
 
Vill du kolla in en lite större undersökning om flygplatser, så kom i juni årets lista från World Airport Awards (de har intervjuat över åtta miljoner resenärer) och hos dem var både Hong Kong och Singapore med (tvåa och trea), men här toppades listan av Incheon International Airport (Sydkorea):
www.worldairportawards.com/Awards_2009/Airport2009.htm

 
 
 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

    Stolta partners till jordenrunt.nu

    Booking.com

             

             

    Fler Reseföretag som tar dig ut i världen

    Annonsera på jordenrunt.nu
jordenrunt.nu på Facebook
jordenrunt.nu på twitter
RSS prenumerera på jordenrunt.nu
Robert \\