Jubileum ger 10% rabatt på jordenrunt biljetterLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Visste du om att flygbolagsalliansen Oneworld just nu firar tioårsjubileum. I samband med detta ger de 10 procent rabatt på alla biljetter bokade genom deras sajt. Denna kampanj gäller för bokning till och med den 3 nov (du måste alltså boka och betala innan detta datum, däremot kan du starta själva resan efter det datumet).
   Som jag förstår det kan du exempelvis lägga vantarna på en jordenrunt biljett genom dem och få tio procent rabatt. De har flera olika varianter på jordenrunt biljetter, som kostar från 16 000 kronor (och för en sådan skulle alltså rabatten innebära 1 600 kr). Det finns även en tävling, där man kan vinna två jordenrunt biljetter i Business class.
   I flygbolagsalliansen Oneworld ingår följande bolag: American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Finnair, Iberia, Japan Airlines, LAN, Malév, Qantas och Royal Jordanian.
www.oneworld.com/10years

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)