Ny resebyråsatsning för resenärer med funktionsnedsättningarLågpris >>> flyg - hotell - reseförsäkring - e-guidebok

Förre handikappidrottaren och simstjärnan David Lega startar en egen resebyrå. Lega Travel skapar en unik möjlighet för personer med funktionsnedsättningar att resa utifrån sina egna behov, på såväl semesterresor som arbetsresor. En backpacker har sin trygghet i passet och flygbiljetten hem. Tryggheten för personer med funktionsnedsättningar finns oftast i att veta att allt fungerar utifrån deras egna unika behov. De vill exempelvis inte behöva oroa sig för om det verkligen är dusch och inte ett badkar på hotellet. Lega Travel startar den 17 augusti, men smyglanserar redan nu:
www.legatravel.se

 
 
 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

    Stolta partners till jordenrunt.nu

    Booking.com

             

             

    Fler Reseföretag som tar dig ut i världen

    Annonsera på jordenrunt.nu
jordenrunt.nu på Facebook
jordenrunt.nu på twitter
RSS prenumerera på jordenrunt.nu
Robert \\