Planera jordenrunt biljetten

Om du planerar en resa jordenrunt, kolla gärna in sajten The Great Escapade. Där kan du planera en jordenrunt biljett med flygbolagen Virgin Atlantic, Singapore Airlines och Air New Zealand. Priset här är från ca 910 pund (ca 11 000 kr) och sedan tillkommer skatter. Detta pris är med avresa från London och gäller för att man maximalt får flyga 29 000 miles.
   Jag ”byggde” ihop följande rutt: Delhi (Indien), Bangkok (Thailand), Singapore, Sydney (Australien), Auckland (Nya Zeeland), Rarotonga (Cooköarna), Los Angeles (USA). Sedan på egen hand från LA till New York och därifrån flyg till London. På denna rutt hade jag gjort av med strax under 26 000 miles.
   Kan ju vara en bra jämförelse när du kollar upp priser för just din biljett och jämföra med olika alternativ. Det är enkelt på sajten att göra sig egen rutt och se exakt hur många miles man använder. Testa du med på:
www.thegreatescapade.com
 
Mer fakta om jordenrunt biljetter på: www.jordenrunt.nu/jordenrunt

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email