Thailand – Åk båt genom BangkokLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Ett trevligt sätt att ta sig runt i Bangkok är att åka båt på floden Chao Phraya. Allra billigast och roligast (tycker jag) är med ”båtbussarna” som åker utefter floden och stoppar regelbundet. Chao Phraya Express trafikerar floden mellan Nonthaburi and Ratburana, en sträcka på 21 kilometer och dagligen åker ca 35 000-40 000 passagerare.
   Det kostar endast från några kronor att åka med och det är ett perfekt sätt att komma undan stadens bilar och trafikkaos en stund. På följande sida finns fakta (tex tidtabeller, karta, rutt och kostnader):

www.chaophrayaexpressboat.com/en/services/index.aspx

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)