Thailand – Åk båt genom Bangkok

Ett trevligt sätt att ta sig runt i Bangkok är att åka båt på floden Chao Phraya. Allra billigast och roligast (tycker jag) är med ”båtbussarna” som åker utefter floden och stoppar regelbundet. Chao Phraya Express trafikerar floden mellan Nonthaburi and Ratburana, en sträcka på 21 kilometer och dagligen åker ca 35 000-40 000 passagerare.
   Det kostar endast från några kronor att åka med och det är ett perfekt sätt att komma undan stadens bilar och trafikkaos en stund. På följande sida finns fakta (tex tidtabeller, karta, rutt och kostnader):

www.chaophrayaexpressboat.com/en/services/index.aspx

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email