Kina – Kampanj året ut i Hong KongLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Om du köper ett dagkort på tåget MTR i Hong Kong eller ett kort som inkluderar flygplatstransport, så är det kampanj just nu (fram till 31 dec 2010). Du får rabattpriser på ett antal attraktioner samtidigt om du köper ett dagkort på MTR:
 
Hong Kong Disneyland (30 Hong Kong dollar rabatt), Hong Kong Ocean Park (10% rabatt på inträdet), Nong Ping 360 (10% rabatt på kabinbanan), NWFB Rickshaw Sightseeing Bus (10% rabatt på dagkort), Peak Tram & The Peak Tower Sky Terrace (10% rabatt på Peak Tram Sky Pass) och Star Ferry (20% rabatt på Harbour Tour Tickets & Hopping Passes).
www.mtr.com.hk/eng/whatsnew/valuepack1003.html

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)