Fingeravtryck på alla besökare i Indonesien

Nu är risken stor för att det tar längre tid att ta sig genom immigrationskontrollen på Balis flygplats i Indonesien. Man har nämligen installerat utrustning för att ta fingeravtryck och fotografera alla besökare (fingeravtrycket scannas i en digital maskin). Redan tidigare har det kommit klagomål från turister för att det tar långt tid på Balis flygplats och detta lär inte göra att det går fortare. Senare i sommar är det tänkt att man skall ta fingeravtryck och fotografi vid alla flygplatser i Indonesien och även på alla hamnar där man kommer in sjövägen.
www.balidiscovery.com/messages/message.asp?Id=5960

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email