Japan – Lär dig laga onigiri och hjälp hemlösaLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Om du vill ge en hjälpande hand till hemlösa i Tokyo (Japan) under ditt besök i staden, kolla med Tokyo Union Church om de behöver din hjälp. Som det verkar är det en grupp engelsktalande kvinnor som startar varje morgon klockan nio med att göra ”onigiri” (riskakor), som sedan skall delas ut till hemlösa.
   Det handlar om någon timma som du hjälper till och dessutom får du lära dig göra onigiri (alltid kul att lära sig något nytt). Tokyo Union Church ligger i Omote-Sando Dori (ta tunnelbanan dit, stoppet heter Omote-Sando) och de håller till i källaren av kyrkan. även om det är en kvinno-organisation, så antar jag att även män kan hjälpa till med riskakorna.
   De vill att alla som kan hjälpa till kontaktar dem först via e-post eller telefon, scrolla längst ned på denna sida så hittar du nummer, e-post och övrig info:
www2.gol.com/users/tuc/ws/outreach.html
På denna sida finns fakta om hur du hittar till Tokyo Union Church:
www2.gol.com/users/tuc/ws/contactus.html

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)