Östafrika – Cykla med noshörningar i KenyaLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Du som gillar att cykla och gärna skulle vilja göra det i en nationalpark i Kenya, ta då en funderare på att delta i The Cycle with the Rhino som hålls årligen i slutet på september i Lake Nakuru National park (fem mils cykling genom parken). Här är en länk om Cycle with the Rhino 2011:
www.kws.org/parks/park_reserve_detail/Nakuru/cycle2011.html

Fakta om Lake Nakuru National park
Denna nationalpark ligger i centrala Kenya (14 mil nordväst om huvudstaden Nairobi). Förutom noshörningar, kan den som besöker parken bland annat även kika på bufflar och flamingos och upp emot 450 fågelarter. Mer fakta om nationalparken:
www.kws.org/parks/parks_reserves/LNNP.html

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)