Skriv om Sydafrikas nationalpark och du kan vinna…

I Sydafrika har man lanserat en skrivartävling om upplevelser i någon av landets nationalparker. Det finns flera olika kategorier och vad jag förstår så kan vem som helst delta. Priser till ett sammanlagt värde av 30 000 rand skall delas ut och varje vinnare får bland annat boende i en nationalpark till ett värde av 2 000 rand. Sista dag att skicka in ett tävlingsbidrag är 31 oktober 2010. I år har man även introducerat en tävling med fotografier. Denna skrivartävling har tidigare hållits 2006 och 2007. Läs mer på:
www.sanparks.org/events/writing_comp/default.php

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email