Sydafrika – Två nya stugor i Mountain Zebra National Park

I Mountain Zebra National Park i Sydafrika har man nyligen blivit klar med renovering av två stycken övernattningsstugor. Dessa ligger på Impofu hiking trail (som tar ca tre dagar att gå). Det går även att använda dessa stugor för den som kör ”off-road”. Varje stuga har flera olika rum, plus köksavdelningar och det finns även tillgång till grill, plus toa och dusch. Fram till och med 31 oktober 2010 kostar det 250 rand för en person och natt att bo här (sedan kostar det för medföljanden 100 rand per person). Från 1 november 2010 går priset upp till 275 rand för den första personen.
www.sanparks.org/parks/mountain_zebra/news/2010/hiking_cottages_dual.php

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email