Östafrika – Rwanda – Virtuell karta tar dig till bergsgorillornaLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Jag ”halkade” just in på Rwandas turistsajt och naturligtvis blev jag lite sugen på bergsgorillor (landets största attraktion). Fick dock nöja mig med att få en aptitretare på gorillorna online på deras sajt. Där finns nämligen en interaktiv karta, som bland annat bjuder på fakta och lite bilder från gorillatrecker (det är 360 graders vridbara bilder). Klicka på en av de två gula markeringarna på kartan och sedan på de röda prickarna för att få upp olika bilder och fakta.
www.vrsrv.com/bin/tk4/tkt=ortpn01t7
 
Vill du besöka bergsgorillorna i Rwanda på riktigt, så är det ganska dyrt (500 dollar, samma pris i alla tre gorillaländer Rwanda, Congo och Uganda), men det lär vara en upplevelse du minns resten av livet:
www.rwandatourism.com/primate.htm#2

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)