Rum på lyxhotell utan extra allt

Jag hittade just en kampanj från ett lyxigt hotell i USA och det är banne mig den mest spännande hotellkampanjen jag sett på år och dag.
 
Tänk extra allt till korven (bostongurka, rostad lök m.m.) – fast tvärtom!
   I denna kampanj kan man nämligen ta bort saker i rummet och det blir billigare och billigare och billigare (rum minus allt blir tio gånger billigare än normalpriset).
 
Specialkampanjen från Rancho Bernardo Inn i San Diego (Kalifornien) heter ”Survivor Package” och är giltig mellan 16 augusti och 17 september.
   Grundpriset (”extra allt”) är 219 dollar för en natt i lyxigt rum med frukost för två. Men du kan alltså välja att skala bort olika delar för att komma billigare undan.
   Till exempel utan frukost, minibar och luftkonditionering, ja då har priset sjunkit till 159 dollar natten. Kan du undvara kuddar blir det ytterligare 20 dollar billigare och väljer du även att vara utan lakan i sängen blir priset endast 109 dollar.
   Sedan finns ännu mer att skala bort för att få det billigare: utan något ljus i rummet till exempel (ta med egen ficklampa!) går priset ned ytterligare 20 dollar och om du tar med egna handukar kapar du priset ännu mer.
   Allra billigast blir det om att hyra ett helt tomt rum hos dem, till priset av 19 dollar natten (då finns alltså inte ens en säng, inga lampor, ingen luftkonditionering m.m.).
 
Det framgår inte hur populär denna kampanj har blivit. Men om du kan tänka dig att bo där och själv ta med exempelvis en uppblåsbar madrass, ficklampa, sovsäck och liknande, då kan du alltså bo på lyxhotell för under 150 kronor (sedan får du använda allt övrigt på hotellet, pooler och liknande). Gå till hotellets sajt för att kolla in detta erbjudande (klicka på Survivor Package):
www.ranchobernardoinn.com/specials_packages.php

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email