USA – Gratis fiskehelger i New York State

Om du gillar att fiska och befinner dig i delstaten New York så har de varje sommar en helg då det i hela delstaten New York inte behövs något fiskekort. I år infaller denna helg den 23-24 juni 2012. Dessa två dagar kallas ”Free Fishing Days” och infaller alltid den sista helgen i juni varje år:
www.dec.ny.gov/permits/6091.html#Days

Dessutom hålls ytterligare ett antal dagar med ”Free Fishing Events” runt om i delstaten då det är gratis fiske och även ofta finns folk tillhands som berättar om fiskar och liknande. Dessa dagar hålls på olika platser i delstaten och på följande sida kan du se vilka gratis-fiske-dagar som är på gång:
www.dec.ny.gov/outdoor/27123.html

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email