Res i Che Guevaras fotspår i Argentina

I Alta Gracia i Argentina håller man på att planera för att göra en turistrutt i Che Guevaras fotspår. Tanken är att man skall länka samman olika städer och platser som var viktiga i hans liv. Bland de organisationer som samarbetar om detta är The Museo del Che i Alta Gracia (provinsen Cordoba), the Museo del Che i San Martín de los Andes (Neuquen) och the Museo del Che i Rosario. Enligt planerna skall rutten (kallad Por los caminos de Che) vara klart någon gång till sommaren.
 
Mer fakta om städerna eller de olika museerna:
www.x-change.se/rates.asp?countryname=Venezuela
www.lapasteramuseoche.org.ar/index.php?lang=en
www.altagracia.gov.ar/in/turismo/turismo.asp

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email