Frankrike – Busslinje mellan loppmarknader i Paris

Den som besöker Paris och gillar en kombination av loppmarknader och att se en stad från ett bussfönster, kan med förde hoppa ombord på buss 95. Denna linje har en loppmarknad i varje ände och lär även bjuda på en trevlig resa genom staden. Loppmarknaden Marché aux Puces de la Porte de Vanves (busshållplats/ändhållplats: Porte de Vanves) finns i ena änden av linje 95 och loppmarknaden Marché aux Puces St-Ouen de Clignancourt (busshållplats/ändhållplats: Porte de Montmartre) är i den andra änden. Den första marknaden vid Porte de Vanves är en fördel att börja med, då den bara har öppet på helgernas förmiddagar (stänger kring tolvtiden).

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email