Ny resebyråsatsning för resenärer med funktionsnedsättningar

Förre handikappidrottaren och simstjärnan David Lega startar en egen resebyrå. Lega Travel skapar en unik möjlighet för personer med funktionsnedsättningar att resa utifrån sina egna behov, på såväl semesterresor som arbetsresor. En backpacker har sin trygghet i passet och flygbiljetten hem. Tryggheten för personer med funktionsnedsättningar finns oftast i att veta att allt fungerar utifrån deras egna unika behov. De vill exempelvis inte behöva oroa sig för om det verkligen är dusch och inte ett badkar på hotellet. Lega Travel startar den 17 augusti, men smyglanserar redan nu:
www.legatravel.se

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email