Få tillbaka momsen i Indonesien

I Indonesien har man nyligen introducerat utvidgade möjligheter att få tillbaka moms på varor som turister handlar i landet. Det gäller dock bara i ett urval butiker än så länge och om du handlar för minst 532 dollar kan du få tillbaka momsen på varan när du lämnar landet (du gör detta på flygplatsserna i Jakarta och Bali). När du handlar i en butik med skylten: “VAT Refund for Tourist” skall du visa upp passet och sedan får du alltså tillbaka pengar på flygplatsen. På följande sida kan du se vilka butiker det handlar om:
www.balidiscovery.com/messages/message.asp?Id=5927

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email