Kina – Kampanj året ut i Hong Kong

Om du köper ett dagkort på tåget MTR i Hong Kong eller ett kort som inkluderar flygplatstransport, så är det kampanj just nu (fram till 31 dec 2010). Du får rabattpriser på ett antal attraktioner samtidigt om du köper ett dagkort på MTR:
 
Hong Kong Disneyland (30 Hong Kong dollar rabatt), Hong Kong Ocean Park (10% rabatt på inträdet), Nong Ping 360 (10% rabatt på kabinbanan), NWFB Rickshaw Sightseeing Bus (10% rabatt på dagkort), Peak Tram & The Peak Tower Sky Terrace (10% rabatt på Peak Tram Sky Pass) och Star Ferry (20% rabatt på Harbour Tour Tickets & Hopping Passes).
www.mtr.com.hk/eng/whatsnew/valuepack1003.html

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email