Thailand – UD avråder från resor till Bangkok

Oroligheterna i Bangkok (Thailand) fortgår. Sveriges Utrikesdepartement och Svenska ambassaden i Bangkok avråder svenskar från att åka till Bangkok. Däremot anser de att det är okej att flyga in till flygplatsen i Bangkok (Suvarnabhumi Airport) och sedan ta sig vidare till andra platser i landet.
www.swedenabroad.com/Page____4908.aspx
 
Här finns fakta om busslinjer direkt från flygplatsen och bort från Bangkok (till andra delar av landet). Bussar avgår klockan 05.40-22.00:
www.suvarnabhumiairport.com/to_from_public_bus_en.php
 
Övrig fakta om Suvarnabhumi Airport i Bangkok:
www.suvarnabhumiairport.com/passenger_en.php
 
Tänk på att i och med att UD avråder från resor till Bangkok, är det många reseförsäkringar som inte gäller längre där. Framförallt är det Europeiska och Goudas försäkringar som inte gäller för områden som avråder från resor till.
Skall du till Bangkok nu, fundera om du kanske skall hoppa över det, eller kolla noga med ditt försäkringsbolag vad som gäller (det kan variera för vad som gäller för Bangkok just nu, bland annat beroende på när du tecknade din försäkring och var du befann dig när UD utfärdade avrådan mot resor till Bangkok). Nedan bifogar jag länkar till Goudas och Europeiskas sajt där det skriver om Bangkok just nu:
www.gouda-rf.se/page1921.aspx
www.europeiska.se/sv/Privat/Nyhetsarkiv/Avradan-fran-resor-till-Bangkok

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email