Läsartips – Kite Surfing i Indonesien

Ett mejl har just kommit från Kim Silander, med tips från Bali…
 
Sanur (Bali, Indonesien) är ganska lamt när det gäller nattliv och är man ute efter trendiga nattklubbar är det Kuta eller det lite mer ”up market” orterna Legian / Seminayk, som gäller. Dock har Sanur gjort sig känt ett vara ett val för många expats som valt att bosätta sig på Bali. Närhet till skolor, bra fik och soft atmosfär genomsyrar Sanur och för svenska turister kan det vara bra att veta att Svenska Konsulatet finns där.
   I Sanur finns två svenskdrivna fik (Cafe Smörgås och Mayas Coffee & Smoothie bar) och som kuriosa finns även en av Balis mest framstående konstnärer, svensken Richard Winkler i Sanur.
   Vågsurfing är något som lockat turister till Bali genom åren och numera har även kite surfing växt fram på Bali. För nybörjare inom kite surfing är Sanur helt klart den bästa platsen att vara på. Sanur har en samling av kite surfing butiker och kite surfing skolor, mycket beroende på att stränderna i Sanur är mer lämpade för kite surfers eftersom det är mindre rev längs med stranden.

 
En liten länk med fakta om kite surfing på Sanur Beach:
www.kitesurfatlas.com/surf/indonesia/sanur-beach

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email