Malaysia – Shoppingcenter på Borneo ger försmak av regnskog

Den som besöker Borneo, skall naturligtvis ge sig ut i regnskogen och uppleva djur, natur och folken som bor i byarna. Men som en liten försmak, kan man testa ett besök vid ett shoppingcenter strax utanför staden Kota Kinabalu (som ligger i delstaten Sabah på Malaysias del av Borneo). Jag har inte varit på detta shoppingcenter, men de lär ha byggt upp en stor avdelning som speglar livet i regnskogen. Läs mer i följande artikel och har ni vägarna förbi Kota Kinabalu, kan ni ju kolla upp om det är en turistfälla eller kanske alldeles underbart…
http://thestar.com.my/metro/story.asp?file=/2008/8/4/southneast/1717465&sec=southneast

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email