Kampanj – 40% rabatt på boende i Sydafrikas nationalparker

För dig som planerar ett besök i en nationalpark i Sydafrika i början på december 2010, finns just nu en kampanj som ger billigare boende i sex nationalparker. Bokar du online på sajten för Sydafrikas nationalparksmyndighet (SANParks) får du 40 procent rabatt på boende under perioden 1-10 december 2010. Rabatten gäller på ett antal camping- eller boställen i följande nationalparker: Golden Gate Highlands National Park, Kruger National Park, Mapungubwe National Park, Marakele National Park, Mokala National Park och Ai-Ais Richtersveld National Park. Mer fakta på följande sida:
www.sanparks.org/about/news/2010/february/discounts.php

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email