England – Tre områden för boende i LondonLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Tre områden i London med väldigt många olika boendealternativ (från säng i sovsal och budgetrum, upp till bättre boende) är Bayswater, Kings Cross och Earls Court.
 
Bayswater / Queensway (västra London)
 

 
Detta område erbjuder många boendealternativ i alla prisklasser (plus att Paddingtons hotellområde endast ligger ett stenkast bort). Det finns butiker, uttagsautomater, växlingskontor och restauranger (billigaste matstället här är Pizza huts lunchbuffe under vardagar för 3.99 pund). Dessutom flera internetkafeer (billigast är Palmyra News på nr 123 Queensway, kostar en pund för två timmars surfing).
 

 
Hitta hit tunnelbana (Tube) till Bayswater eller Queensway
 
Kings Cross (nordöstra delarna av London)
 
Kanske inte världens charmigaste område, men här finns allt: restauranger, butiker, uttagsautomater, internetcafeer och bra transportmöjligheter. Gatorna Argyle square och Argyle street har boende i flera prisklasser. Allt från säng i flerbäddsrum till budgetrum och hotell av bättre kvalitet.
 
Hitta hit tunnelbana (Tube) till Kings Cross.
 
Earls Court (sydvästra London)
 
Området Earls Court bjuder på pubar, butiker, uttagsautomater och växlingskontor. Dessutom restauranger, bland annat en billig Kinesisk på nr 125 Earls court road.
 

 
Internet Lounge, precis i början på gatan Earls Courts Garden, är väldigt billig.
 

 
Billigt boende finns i sovsal eller budgetrum (singel eller dubbel), plus många olika mellanklasshotell. På gatorna Earls Courts gardens och Hogard road, ta INTE ett rum mot baksidan, då tunnelbanan går precis utanför fönstret och hela rummet skakar ungefär var femte minut fram tills sent.
 
Hitta hit tunnelbana (Tube) till Earls court.
 
Tips på budgetboende i London

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)