Nytt boende i nationalpark i Sydafrika

I Golden Gate Highlands National Park i Sydafrika har man alldeles nyligen öppnat ett nytt boende för besökare: Basotho Cultural Village Rest Camp. Här finns det tvåbädds och fyrbädds enheter (och det finns möjlighet att laga mat själv). De har ett öppningserbjudande (vet dock inte hur länge det gäller), men denna special gör att man vid varje bokning av boende för 475 rand (ca 380 kronor) även får en guidning av Basotho Cultural Village living cultural museum:
www.sanparks.org/parks/golden_gate/news/2008/tourists.php
Fakta om Golden Gate Highlands National Park:
www.sanparks.org/parks/golden_gate

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email