Reseprylar – Snygga skjortor med dolda säkerhetsfickor

takino-sakerhetsskjorta

Om du på resan vill ha en snygg skjorta, som dessutom har dolda säkerhetsfickor på insidan för värdesaker, då är tillverkaren Takino något för dig. De har flera olika varianter på herrskjortor med dolda fickor.
   Till exempel Takino Cotton med fyra utvändiga fickor och sex dolda fickor på insidan. Fickorna är designade för att passa exempelvis pass, mobil, nycklar och tanken är att det inte skall synas från utsidan att du bär dessa värdesaker på dig: www.takinoshirt.com/about-takino-shirt.asp

Enda problemet är att skjortorna är väldigt dyra, 189 dollar (ca 1 220 kr) och frå deras sajt går det bara att beställa inom USA. Man kan dock mejla dem och fråga om andra butiker som säljer deras skjortor:
www.takinoshirt.com/about-takino-shirt.asp

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *