Frukost med regnskogsfåglar i Australien

Om du vill äta frukost i en ganska annorlunda miljö, så kan du testa The Wildlife Habitat, i Port Douglas (Queensland, Australien). Det är inte billigt, men klart speciellt, då du sitter i tropiskt regnskogsklimat mitt bland flera av regnskogens färgglada fåglar som gärna hälsar på vid borden. När du ätit klart kan du ta en promenad i området och se koalabjörnar, krokodiler och många andra djur.
   Priset för denna frukostbuffe är 45 AUD (ca 200 kronor), men då ingår även inträdet i parken och gratis guidad rundtur. Frukosten består av frukt, ägg, bacon, smårätter, kaffe, the, champagne, juice, bröd, flingor. De har även ett liknande luncherbjudande.
www.wildlifehabitat.com.au/breakfast.html

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email