Vanuatu – Port Villas billigaste restauranger

Jag ”online-bläddrade” just i januarinumret av tidning ”What To do in Vanuatu” som ges ut av Vanuatus turistorganisation. Bland annat hade de en artikel med tips på sju restauranger i huvudstaden Port Vila som erbjuder lunchmenyer för under 1 000 vatu (ca 75 kronor). Allra billigast är två thai-restauranger med lunchmenyer för runt 37 kronor. Kika gärna igenom tidningen du med, mycket tips om du skall till Vanuatu:
www.vanuatu.travel/vto/January2012_WTD_Issue35.pdf

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *