Söderhavet – Fiji – Spektakulära vyer på Viti Levu

Jag kikade in i bloggen på Fijis turistsajt och där fanns bland annat ett blogginlägg om resan mellan Nadi och Rakiraki via Kings Road. Med buss är det en resa på ett par timmar och du skall helst sitta längst fram i bussen med utsikt framåt. Den norra delen av ön Viti Levu (Fiji, Söderhavet) lär erbjuda en av de mest spektakulära vyerna på hela Fiji. Speciellt när bussen letar sig ned genom berg och regnskog till kusten. Läs mer och se bilder på:
www.fijime.com/fiji_vacation/suva-to-rakiraki-via-kings-road

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *