Los Angeles – Gratis på California Science CenterLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

California Science Center i Los Angeles (USA) har öppet dagligen klockan 10-17 och det är fritt inträde till detta tekniska museum, som bland annat inbjuder till att prova och testa en del av föremålen:
www.californiasciencecenter.org/visit

California Science Center är beläget i Exposition Park, i hörnet av Figueroa Street och 39th Street (bredvid Los Angeles Memorial Coliseum och på andra sidan gatan av University of Southern California). Om du åker Metro kliver du av vid stationen Expo Park/USC Station.

 
Fler Restips om USA på jordenrunt.nu:

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *