USA – En massa gratis i Washington

För den smarte besökaren i Washington (USA) behöver besöket inte kosta skjortan. Det finns nämligen runt hundra saker att göra som är gratis (eller nästan gratis). Till exempel erbjuder Woolly Mammoth Theatre Company en typ av biljetter som kallas ungefär ”betala vad du kan” (pay-what-you-can seats). Eller varför inte ta hissen upp till det cirka 90 meter höga klocktornet i det gamla postkontoret (och få utsikt över staden). Alla 100 tips på budgetaktiviteter finner du på:
www.washington.org/100-free-and-almost-free-things-do-dc

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *