Argentina – Spela fotboll med Futbol Amigos

I Buenos Aires (Argentina) är en av de största passionerna fotboll och är du likadan och dessutom vill sparka boll under ditt besök, kontakta Buenos Aires Futbol Amigos. Det är en sammanslutning av fotbollsälskare från hela världen som befinner sig i Buenos Aires och spelar fotboll med varandra.

Regelbundet arrangerar de matcher med fem spelare i varje lag och alla är välkomna att vara med och spela. Således ett bra sätt att lära känna folk i staden, spela lite fotboll och även göra något kul på stan (vilket även ingår i denna gemenskap):
www.fcbafa.com/en/rules

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *