Peru – Machu Picchu tåget går igen

Tåget till Machu Picchu från Cusco går nu åter hela denna sträcka. Tidigare i år förstörde översvämningar delar av rälsen och sedan den 1 april har man tåget bara gått delar av sträckningen. Men nu går tågen hela vägen från Cusco, Poroy och Ollantaytambo till Machu Picchu. Dock råder vissa fartbegränsningar på den nya delen av rälsen (fartbegränsningar gäller i tre månader). Du kan resa med antingen Perurail eller Incarail:
www.perurail.com/web/tper/news.html
www.incarail.com/RutasUs.aspx

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *