Volontärtips för Nicaragua

La Esperanza Granada i Nicaragua arbetar med utbildning för barn i området. De har behov av volontärer och man måste kunna stanna minst åtta veckor som volontär (arbeta 5-7 timmar per dag, fem dagar per vecka). Du betalar en registreringskostnad på 20 dollar. Volontärer betalar för boende och mat ur egen ficka (ca 60-100 dollar per vecka):
www.la-esperanza-granada.org
 
La Esperanza Housing & Development behöver volontärer för ett antal olika uppgifter i La Prusia (ca 3-4 kilometer utanför Granada). Allt från att bygga hus till att hjälpa till i skolor. Volontärer som stannar länge (framgår inte vad som räknas som länge) får gratis boende och dessutom alltid (även för den som inte stannar länge) gratis lunch under arbetsdagar.
www.casas-de-la-esperanza.org/ING7VOLUNTEERS.html

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email