Tips på volontärjobb i Ecuador

The Secret Garden hostel i Quito Ecuador behöver ofta hjälp med det dagliga arbetet. Du måste stanna minst en månad och som tack för hjälpen får du gratis boende, mat och lite partydryck. Plus även 10 timmar per månad gratis spanska kurs (det är även en spanska skola).
www.secretgardenquito.com/volunteer.html
 
New Era Galapagos Foundation erbjuder möjligheten för lokalbefolkningen på ön San Cristobal (Galapagosöarna) att bland annat lära sig engelska. Volontärer behövs för flera olika sysslor, bland annat lära ut engelska eller arbeta med barn. Volontäravgiften är ganska hög, från ca 1 500 kronor per vecka (du bor sedan hemma hos en lokal familj och har två måltider om dagen).
www.neweragalapagos.org/#/costs/4554841697

 
Tips på olika organisationer i Ecuador som söker volontärer:
www.ecuadorexplorer.com/html/ngo_list.html

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email