Miniguider till Costa Rica, Panama och Kuba

Den som vill få lite restips för Costa Rica, Kuba och Panama, kan alltid kolla igenom följande små PDF-guider till dessa länder (du kan antingen välja att läsa dem på skärmen eller skriva ut i din skrivare). Jag vet ej när de är gjorda, men som sagt kolla gärna in dem och se om de har något matnyttigt för just din resa. Costa Rica pdf-en är på 13 sidor, den andra om Panama består av 15 sidor och slutligen finns en liten pytteguide om Kuba på en sida.
www.worldheadquarters.com/guide_books

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *