England – Gratis buss i centrala Manchester

Den som skall besöka Manchester (England) kan alla veckans dagar ta sig runt genom staden via tre helt gratis busslinjer. Det är bara att hoppa på och av vid någon av stoppen för Metroshuttles tre gratis busslinjerna i staden. De har avgångar med tio till tolv minuters intervall. Ombord på bussarna finns gratis wifi (MetroshuttleWiFi), för exempelvis mobilsurfande.

Metroshuttles tre linjer har trafik dagligen och de olika linjerna varierar lite i hur länge de har trafik. Men ungefär ser det ut såhär: vardagar klockan 7-19, lördag 8:30-18:30 och söndagar klockan 9:30-18. Mer fakta och möjlighet att ladda hem en liten guide med linjekarta (som PDF-fil):
www.tfgm.com/buses/Pages/metroshuttle.aspx

[google-map-sc zoom=”5″]

 
Planera besöket i Manchester: www.visitmanchester.com

 
Fler Restips om Storbritannien på jordenrunt.nu:

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *