Galen middag med Basil och Manuel

Om du bara älskar Faulty Towers – en av världens absolut roligaste TV-serier, så kan du återuppleva den live i London i höst (4-30 oktober 2011). Det är nämligen så att på restaurangskeppet Hispaniola. Du blir serverad en tvårätters middag av Manuel, Basil och Sybil och kaosen lär vara total under den två timmar långa middagen (föreställningen) där du sitter mitt uppe i det hela (det börjar med att de skall fixa bordsplaceringen och sedan är det i full gång). Kostnaden för att vara med om detta är 75 pund (något under 900 kronor) och då får du alltså middag och teater runt omkring dig.
www.britainbyheart.com/2011/dine-with-sybil-and-basil-from-fawlty-towers
www.hispaniola.co.uk/FaultyTowers.php
 
Se webbvideo från middagen: www.youtube.com/watch?v=c_gzDXsvxsk

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *