VisitBritain söker dig som vill bli svensk whiskyguide till Skottland

VisitBritain introducerar en tävling i vilken man letar efter en whiskyentusiast som ska göra research i Skottland för att sedan skriva en reseguide i ämnet. Tävlingen lanseras på VisitBritains hemsida och en lycklig vinnare får ta med sig en vän på en inspirations- och researchresa genom Skottland (en åtta dagars resa). Det blir besök på destillerier, slott, museer, pubar och whiskyshoppar, allt för att underlätta för kommande whiskyturister.
   – Många av våra svenska besökare i Skottland har ett genuint whiskyintresse. Det är därför inte bara kul att kunna erbjuda den här tävlingen utan också viktigt för oss. Genom att hitta en sann entusiast får vi ett nyttigt utbyte där denne ger sin syn på att whiskyturista i Skottland och vi får ett material som vi kan använda i flera av våra informationskanaler, säger Gary Robson, Nordenchef på VisitBritain.
   För att vara med och tävla går du in på VisitBritains sajt och skriver en text om varför just du är lämpad som whiskyguide. VisitBritain premierar goda kunskaper i att skriva och fotografera samt självklart ett starkt whiskyintresse.
   Priset inkluderar flygresa, bilhyra, sju övernattningar med skotsk frukost samt entréavgifter till museum och destillerier för två personer under en vecka i Skottland. Sista anmälningsdag för att delta är den 31 maj, 2010
www.visitbritain.se/whiskyguiden

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email