WTM 2017 – liveblogg från världens resmässa


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/robertkm/public_html/jordenrunt.nu/resa/wp-includes/class.wp-styles.php:290) in /home/robertkm/public_html/jordenrunt.nu/resa/wp-includes/pluggable.php on line 1331

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/robertkm/public_html/jordenrunt.nu/resa/wp-includes/class.wp-styles.php:290) in /home/robertkm/public_html/jordenrunt.nu/resa/wp-includes/pluggable.php on line 1334

 
wtm2017-shetrades-indonesia

Hurra… Änligen dags för World Travel Market i London. En av världens största resmässor och under tre dagar livvebloggar jag om resenyheter och restips från resevärlden.

Som synes på bilden härovan, var jag absolut inte ensam i kön för att komma in.

Spänn fast säkerhetsbältet, håll i hatten – nu kör vi…

 
wtm2017-rubrik

 

 
WTM London 2017 – Mån 6 nov – kl 12:42
Flytande vandringspirer har öppnat i Kina

På Hongshuifloden i provinsen Guizhou i sydvästra Kina har man lagt ut långa vandringsplattformar och det hela skall vara i form av en fjäril. Där kan du ta en vandringstur och det finns även fem stycken flytande bassänger att svalka sig i.

 
WTM London 2017 – Mån 6 nov – kl 12:29
Ny turistsajt i norra Queensland

Tourism Tropical North Queensland (Australien) har lanserat sin nya turistsajt och på den kan du bland annat få tips om tio vattenfall, där Millstream Falls är det bredaste vattenfallet i Australien:
www.tropicalnorthqueensland.org.au

 
WTM London 2017 – Mån 6 nov – kl 12:03
Vintersäsongen i tjeckiska alperna startar i december

I Tjeckien startar vintersäsongen den 9 december i Spindleruv mlyn, som är ett skidområde som brer ut sig över fyra bergstoppar. Om du inte vill kasta dig utför pisterna, har de även en del längdspår. Mer info hittar du på följande sida:
www.mestospindleruvmlyn.cz/en

 
WTM London 2017 – Mån 6 nov – kl 11:40
Djur och natur på Guam

Om du vill besöka Söderhavet, då kan Guam vara ett alternativ i de västra delarna av stora jättelika Söderhavet. Och för lite inspiration om natur och djurliv, kika på följande sida som berättar om djurlivet och tipsar om naturvandring i skogarna runt Guam National Wildlife Refuge Ritidian Unit:
www.visitguam.com/press-releases/view/guam-s-unique-wildlife/3175

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *